Sare baie, muschi si articulatii, Dermasel, 400 gr

Dermasel, Fette Pharma (Germania)

- DERMASEL MED -
SARE DE BAIE DE LA MAREA MOARTA + ULEI DE BAIE DETENSIONANT MUSCULAR (GHIMBIR, CENTELLA ASIATICA )
DERMASEL - MED are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.
Stresul fizic sau emotional, schimbarile de vreme si alte influente externe pot conduce la tensiuni musculare vizibile si disconfort fizic. Suplimentul benefic pentru muschi a fost creat special prin combinarea sarii originale de la Marea Moarta cu un ulei cu efect vizibil relaxant, decontractant muscular, ce confera muschilor relaxarea si odihna atat de necesare.
Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara. Combinatia de sare originala de la Marea Moarta cu o concentratie foarte ridicata de bromina cu rol calmant si agenti naturali activi ce va ajuta sa va regasiti odihna spirituala. Suplimentul de ulei contine extracte de Ghimbir si Centella Asiatica, ce elibereaza puterea uleiurilor esentiale, oferind o baie fierbinte si extrem de relaxanta. Efectul stimulant asupra circulatiei al uleiurilor esentiale ajuta la eliberarea tensiunii musculare si la calmare. tensiunea va disparea, lasandu-ti o senzatie de bine si de relaxare totala! Produs testat dermatologic. Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali detensionanti musculariPlati online securizate:

Sigla PlatiOnline VerifiedByVISA Logo Mastercard SecureCode

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe email!

Cosmetice Naturale

Copyright © Cosmetice Naturale 2019
0 0