Pensula Kabuki conica, Mineralissima

Mineralissima(Olanda)

 PENSULA KABUKI CONICA - CONTUR, CONCEALER, PUDRE

Pensula Kabuki conica - aplicare concealer, iluminator si pudre minerale

Pensula noastra Kabuki de calitate superioara, a fost creata pentru a face mai usoara aplicarea pudrelor noastre minerale! Folositi-o pentru a aplica concealer-ul sau primerul din jurul ochilor, a nasului sau a obrajilor, iluminatorului pe pometi si puntea nazala, precum si pe pielea din zonele greu accesibila sau cu o arie mare de periere, cum ar fi zona Dvs. din jurul ochilor. Perii sintetici, foarte moi, sunt foarte densi si se formeaza intr-o forma conica.

Diametrul pensulei este de 2 cm, lungimea totala a pensulei 15 cm.

Cand vine vorba de pensule de machiaj, calitatea conteaza cu adevarat. Linia noastra completa de pensule ofera instrumentul perfect pentru fiecare aplicare de care aveti nevoie. Periile noastre au la baza fibre sintetice ultra-moi si sunt toate din materiale de cea mai buna calitate, care permit o aplicare uniforma a machiajului si a cosmeticelor minerale.

Asigurati-va ca incercati intreaga noastra gama de pensule cosmetice. Avem tot ceea ce aveti nevoie pentru a va oferi un ten superb, sanatos si fara cusur!   Plati online securizate:

Sigla PlatiOnline VerifiedByVISA Logo Mastercard SecureCode

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe email!

Cosmetice Naturale

Copyright © Cosmetice Naturale 2019
0 0