Machiaj

Ordonare:

MINERALISSIMA – MAKE-UP PE BAZA DE MINERALE

 

Cele mai bune produse make-up pe baza de minerale pentru tenul Dvs - Mineralissima

Mineralissima va ofera o gama incredibila de cosmetice minerale naturale, de o frumusete incredibila, absolut perfecte, toate realizate din cele mai bune ingrediente ale Mamei Natura.

Mineralissima, inca de la inceput, a umplut un gol in piata, datorita produselor naturale, rafinate si ecologice. Mineralissima a devenit un brand dedicat imbunatatirii frumusetii naturale, folosind doar cele mai fine, mai pure si mai naturale componente, astfel incat sa stiti exact ceea ce se intampla pe piele. Spre deosebire de alte marci de make-up, mergem pana in panzele albe astfel incat sa imbunatatim calitatea produselor in continuu, pentru a purifica si mai mult produsele, daca asa ceva este posibil. Cosmeticele noastre naturale nu contin nimic artificial in termeni de aditivi sau conservanti si veti intelege aceasta de pe lista ingredientelor. Mineralissima va ofera lipgloss-uri luxoase naturale, fonduri de ten fara imperfectiuni, produse extraordinare pentru ochi si o gama de top de pesule pentru o aplicare perfecta a machiajului mineral.

La Mineralissima, cuvantul "frumusete" are anumite conotatii pentru noi, cum ar fi - pur, natural, sa-ti taie respiratia, iar aceste cuvinte cheie sunt ingredientele de baza ale machiajului nostru mineral. Datorita acestor valori si credinte, in asociere cu frumusetea, cosmeticele noastre naturale chiar sunt complet naturale si niciunul din produsele noastre nu sunt testate pe animale, deoarece credem in frumusete fara cruzime. Si suntem mandri ca toata sortimentatia de produse Mineralissima este alcatuita doar din cosmetice vegane.

Ordonare:Plati online securizate:

Sigla PlatiOnline VerifiedByVISA Logo Mastercard SecureCode

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe email!

Cosmetice Naturale

Copyright © Cosmetice Naturale 2019
0 0