Masca peel-off corp cu ceai verde si coada calului, Organique, 150 gr

Organique (Polonia)

MASCA PEEL-OFF CORPORALA LAMIPLASTICA cu ceai verde, coada calului si alge laminaria – efect anticelulitic, detoxifiant, revitalizant -
Proprietati:  Ceaiul verde, provenind din padurile asiatice, este folosit pentru continutul sau natural in teofilina. Masca lamiplastica pe baza de ceai verde  este o masca gelificata recomandata in tratamentele de slabire. Este special creata pentru ingrijirea profesionala, fara a fi nevoie de dus. Teofilina (ceaiul verde) si iodina (Laminaria) sunt cunoscute pentru rolul lor de a activa biocataliza lipidica. Apoi, extractele de Coada-calului in combinatie cu elementele marine stimuleaza circulatia sanguina locala si conduce la eliminarea risipei. In concluzie, algele Laminaria sunt folosite in tratamentele de slabire si revitalizare. Actiunea lor se datoreaza iodinei si sarurilor minerale care duc de asemenea la eliminarea grasimii.
Utilizare: Turnati toata cantitatea de apa dintr-o data peste cantitatea de pudra. Amestecati rapid si viguros timp de 1 minut pana obtineti o pasta omogena. Important: Folositi apa la temperatura de 20 grade C.  Aplicati imediat evitand zona mameloanelor. Masca se va pune in 8 minute pana la  8’30”.   Lasati masca sa actioneze minim 15 minute. Inlaturati dintr-o singura bucata. Pentru aproximativ 5 aplicari.
Prezentare: 150 gPlati online securizate:

Sigla PlatiOnline VerifiedByVISA Logo Mastercard SecureCode

Newsletter

Primesti oferte exclusive direct pe email!

Cosmetice Naturale

Copyright © Cosmetice Naturale 2019
0 0